danzatelavida

Inicio » ACTIVIDADES » Parlem?

Parlem?

DanzateLaVida

almaprimal@gmail.com

Introduce tu dirección de correo electrónico para seguir este Blog y recibir las notificaciones de las nuevas publicaciones en tu buzón de correo electrónico.

Únete a 47 seguidores más

Photo de Joshua Ness

És habitual llegir en qualsevol llibre o escoltar a quasevol coach o psicòleg dir-nos la importància de parlar i dir-nos allò que sentim. Però la veritat, en sèrio, la veritat veritat veritat  és que ho fem ben poc.

És relativament fàcil parlar quan estàs molt enfadada i la rabieta guia les paraules però es complica quan el que vull transmetre és com em sento.

Em puc sentir dolguda, humiliada, avergonyida, ferida i això no és qualsevol cosa, ” això” marca aquells punt de vulnerabilitat que no sé gestionar i que m’afecta quan tu dius o fas alguna cosa i despertes en mi aquest sentir.

Expressar de forma serena i calmada a l’altri que m’he sentit malament per alguna cosa o paraula és una bona manera de resoldre conflictes abans no es tornin irressolubles. Ara bé, un pas més és prendre consciència de què el que sento té a veure amb mi, amb la meva història i com la he viscut.  I només aquesta presa de consciència ens farà avançar un bon tros.

Perquè l’altri la única cosa que ha fet ha estat iluminar alguna cosa dins nostre que està per resoldre.  El conflicte és al nostre interior. Quan no hi ha conflicte res del que digui o faci l’altra m’afectarà.

Poder parlar des d’aquesta energia, aquesta en la qual estic dolguda i sé que el conflicte és meu però tu l’has engegat amb les teves paraules o fets, ajuda a què la nostra comunicació sigui més fluida i sincera ja que no culpem a l’altra, no el jutgem, simplement expressem com ens sentim.  A través d’aquesta conversa sense culpabilitats trobarem la resposta a molts conflictes i les respostes vindran quan menys ho esperem, amb un gest o una paraula, però igual que l’altra ens ha despertat el malestar molt probablement ens estarà donant la cura que necessitem.

Parlem, conversem des d’aquest espai de serenor, calma i amor i veurem com la qualitat de les nostres relacions canvia i nosaltres també.

A %d blogueros les gusta esto: