danzatelavida

Inicio » ACTIVIDADES » Mobbing i mitjans de comunicació

Mobbing i mitjans de comunicació

DanzateLaVida

almaprimal@gmail.com

Introduce tu dirección de correo electrónico para seguir este Blog y recibir las notificaciones de las nuevas publicaciones en tu buzón de correo electrónico.

Únete a 47 seguidores más

Aquest matí escoltava per la ràdio alguns comentaris sobre un popular programa musical de televisió per a gent jove, molt jove.

Explicaven que, com sempre, hi ha conflictes entre els participants i ha cridat la meva atenció que parlessin de què s’arriba al mobbing entre ells.

En un moment social com el que ens trobem en el que s’està treballant amb força per sensibilitzar a la població envers el maltractament em sobta que es permeti ni tan sols la intenció de mobbing en un mitjà públic entre persones jovenetes.

Realment tot val per tal de guanyar diners i popularitat i no ens conformem en viure-ho a les aules que també s’ha d’exposar en un mitjà televisiu que té més força entre la gent jove que mil anuncis junts.

Si volem que realment hi hagi canvis en la nostra societat i que arribi una transformació que faci possible que el maltractament a les dones, als nens, als homosexuals, als animals, a qualsevol ésser viu,  que la violència, la intolerància, la manca de respecte sigui un fet aïllat i no la normalitat, hem de començar per la base, pels nostres infants, per aprendre des de casa i des de l’Escola uns principis de respecte i tolerància que actualment estem molt lluny de tenir. Però no s’acaba aquí, aquests principis han de fer-se valer també a TOTS els mitjans de comunicació i no permetre sota cap concepte la seva vulnerabilitat.

Que incentivar el conflicte, el despreci, les baralles sigui allò que més ven a les televisions i a les ràdios, als mitjans de comunicació de masses és anar a buscar aquella part de nosaltres més fosca i alhora més fàcil d’activar, aquests són instints molt bàsics que no necessiten de cap entrenament per activar-se, l’instint més animal és dins nostre requereix d’un treball de responsabilitat i consciència per aprendre’l a gestionar i de molt poca acció per posar-lo en marxa sense res, justament per què és instintiu i es troba en la part més baixa dels nostres centres energètics.

És a les nostres mans prendre la decisió del canvi i transformació i ens cal tolerància zero davant aquests programes, només si no els mirem ni fem cas deixaran d’existir. Mentre tinguin un públic massiu com l’actual continuaran amb força, necessitem de tota la nostra consciència per posar-hi fi, una consciència d’amor, de respecte i igualtat cap a tot ésser viu del nostre Planetafrancisco-gonzalez-M8UEJd58GcE-unsplashFoto de Francisco Gonzalez

 

A %d blogueros les gusta esto: