danzatelavida

Inicio » ACTIVIDADES » Teràpies online

Teràpies online

DanzateLaVida

almaprimal@gmail.com

Introduce tu dirección de correo electrónico para seguir este Blog y recibir las notificaciones de las nuevas publicaciones en tu buzón de correo electrónico.

Únete a 47 seguidores más

Amb aquesta nova vida que tenim aqui i ara, en Present, ens trobem en una situació força diferent i desconeguda, un confinament global que la majoria de nosaltres ni tan sols havia imaginat mai.

La continua exposició a notícies terrorífiques ha fet que moltes persones hagin viscut amb por i ansietat el tancament forçat a casa. És prou complicat mantenir-se al marge quan per tot arreu s’en parla, tv, ràdio, diaris, facebook, instagram, twitter, telèfon, amb la familia i amb els amics, amb companys i desconegudes, el focus el tenim posat en el confinament i els riscos que comporta sortir al carrer i relacionar-nos.

Afortunadament sembla que comencem un desconfinament que ajudarà a moltes persones a allunyar la por i deixar únicament la prudència, però a totxs aquellxs que l’ansietat, l’insomni, la inquietut interna o qualsevol altre conseqüència que sent a dins seu que no pot gestionar, pot posar-se en contacte amb mi i parlem de les diferents possibilitats que li puc oferir.

terapies online 3

A %d blogueros les gusta esto: