danzatelavida

Inicio » ACTIVIDADES » REGALS AMB SENTIT – Ioga i Dansa Primal al Gener

REGALS AMB SENTIT – Ioga i Dansa Primal al Gener

DanzateLaVida

almaprimal@gmail.com

Introduce tu dirección de correo electrónico para seguir este Blog y recibir las notificaciones de las nuevas publicaciones en tu buzón de correo electrónico.

Únete a otros 47 suscriptores

T’enrecordes? Ja t’en vaig parlar, de la Cabana de la Lluna. Ja tenim web : lacabanadelalluna.cat ( uuueeeee ) i volem encetar l’any amb una activitat especialment adreçada al nostre 2n chakra, aquell que regeix la sensualitat i la sexualitat. És el centre on es gesten les idees, projectes, somnis i persones, els bebés. On es crea la creativitat ….
L’element associat a aquest centre d’energia és l’Aigua i un 2n centre ben equilibrat flueix lliurement. Però amb una societat com la nostra, on la diferència es castiga i reprimeix, amb un desconeixement important de la nostra sexualitat i tot el que comporta, és ben complicat que aquest centre el tinguem equilibrat.
Saber gaudir de la Vida, fluir amb ella, tenir una sensualitat pròpia desenvolupada, que sabem gestionar en les diferents situacions que se’ns presenten, relacionar-nos amb els altres amb la permeabilitat suficient com per saber quan poso límits o quan no, entendre la nostra sexualitat i jugar amb ella amb llibertat i consciència són alguns dels beneficis que tindrem amb aquest chakra ben «posat»
Per això, fem un taller d’ioga i dansa primal l’11 de gener a Vilassar de Dalt. I per ajudar-te als Nadals, als Reïs o per qualsevol aniversari que tinguis pel davant, hem preparat, amb molt d’amor i tendresa, vals regals per aquest taller. Quan tenim ja quasi de tot potser que ens hi posem a regalar aquests detalls que aporten, sens dubte t’ho asseguro, més consciència i amor per una mateixa.